Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/02/2024

Рішення міської ради від 16.02.2024 № 1635-VIIІ «Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Южненської міської територіальної громади в особі Южненської міської ради Одеського району Одеської області майна (екскаватора-навантажувача 4х4 з комплектом додаткового обладнання) в рамках Проєкту «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»)»

З метою реалізації Угоди про наміри та налагодження співробітництва між Южненською міською територіальною громадою та компанією DAI Global LLC в рамках Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), що фінансується USAID, на підставі п.43 Постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002р. № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», з метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що передається, керуючись Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада Одеського району Одеської області

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Южненської міської територіальної громади в особі Южненської міської ради Одеського району Одеської області майна (екскаватора-навантажувача 4х4 з комплектом додаткового обладнання), переліченого у додатку 1 до рішення, яке було придбано і безвідклично та безкоштовно передано компанією DAI Global LLC в рамках реалізації Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») в натуральній формі, згідно Угоди про наміри між Южненською міською територіальною громадою та DAI Global LLC, що фінансується USAID та Договору про остаточну передачу прав власності на майно, закуплене за кошти уряду США (USAID) № HOVERLA-2023-22 від 05.10.2023р., Додатку А, Додатку В. 
2. Отримане майно, визначене в пункті 1 даного рішення, оприбуткувати на баланс Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області з подальшою передачею комунальному підприємству «Водопостачання та каналізація» за актом приймання-передачі відповідно до норм чинного законодавства України.
3. Зобов’язати директора комунального підприємства «Водопостачання та каналізація» забезпечити повне та своєчасне відображення в бухгалтерському обліку надходження майна відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні». Комунальному підприємству «Водопостачання та каналізація» внести зміни до Статуту підприємства у зв’язку із збільшенням вартості основних засобів. 
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, будівництва та транспорту (Розмеріца В.А.) та постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Козак С.Р.).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення