Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/02/2024

Рішення міської ради від 16.02.2024 № 1621-VIIІ «Про внесення змін та доповнень до Порядку використання бюджетних коштів згідно Програми соціального захисту та підтримки окремих категорій населення Южненської міської територіальної громади на 2024-2026 роки»

В зв'язку з надходженням 31.01.2024 року звернення осіб з хронічною нирковою недостатністю, які потребують отримання програмного гемодіалізу в лікувально-профілактичних закладах, з метою надання додаткових соціальних гарантій особам, що опинились в дуже складних життєвих обставинах, відповідно до рішення Южненської міської ради від 13.07.2023р. №1404-VIII «Про затвердження Програми соціального захисту та підтримки окремих категорій населення Южненської міської територіальної громади на 2024-2026 роки» (із змінами), рішення  Южненської міської ради від 26.10.2023р. №1506-VIII «Про затвердження Порядку використання бюджетних коштів згідно Програми соціального захисту та підтримки окремих категорій населення Южненської міської територіальної громади  на 2024-2026 роки», керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити зміни та доповнення до Порядку використання бюджетних коштів згідно Програми соціального захисту та підтримки окремих категорій населення Южненської міської територіальної громади на 2024-2026 роки, затвердженного рішенням Южненської міської ради від 26.10.2023р. №1506-VIII, а саме: доповнити пункт 9.6. «Надання одноразової матеріальної допомоги, за рішенням Координаційної ради» Порядку підпунктом 9.6.3. наступного змісту:
«п.9.6.3. Особам, які опинились та перебувають в дуже складних життєвих обставинах та не в змозі подолати їх самостійно, як виняток, з хронічною нирковою недостатністю, які потребують отримання програмного гемодіалізу в лікувально-профілактичних закладах Одеської області, здійснюється відшкодування вартості проїзду до лікувально-профілактичного закладу та в зворотньому напрямку шляхом надання одноразової матеріальної допомоги у розмірі 65000,00 грн. на 1 особу, з подальшим затвердженням розпорядженням міського голови.
Перелік документів:
- особистої заяви;
- копії паспорту та ідентифікаційного коду (при первинному зверненні);
- копії висновку МСЕК про встановлення інвалідності (за наявністю);
- довідки про доходи особи за 6 попередніх місяців до звернення (пенсія, заробітна плата, державна соціальна допомога);
- довідка з лікарняного закладу, що підтверджує отримання програмного гемодіалізу;
- витяг з реєстру територіальної громади з відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області про місце реєстрації особи;
-номер рахунку, відкритий в установі банку.
-інших документів (за потребою)».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури Южненської міської ради (Світлана ВИШНЯ) та постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Сергій КОЗАК).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення