Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

20/02/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 14.02.2024 № 1467 «Про зняття з квартирного обліку громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южненської ради»

Розглянувши облікові справи громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южненської міської ради Одеського району Одеської області,  згідно з даними відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету Южненської міської ради; розглянувши матеріали громадської комісії з житлових питань, керуючись житловим законодавством України, п. 26 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умовЮ і надання їм жилих приміщень в Українській РСР” та пп. 2 п. б ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет Южненської міської ради Одеського району Одеської області

ВИРІШИВ:

1. У зв’язку із поліпшенням житлових умов зняти з квартирного обліку громадянку  Дарієнко Вероніку Павлівну.
 
2. У зв’язку зі зняттям з реєстраційного обліку за місцем проживання на території Южненської міської територіальної громади зняти з квартирного обліку таких громадян:
2.1. Соколова Іллю Сергійовича,
2.2. Роляк Ольгу Володимирівну.

3. У зв’язку зі звільненням із займаної посади у закладі, який розташований на території Южненської міської територіальної громади, зняти з квартирного обліку гр. Дюльгер Анну Юліївну. 

    4. Сектору розподілу та реалізації житла (Інга СИЛАНТЬЄВА) внесті відповідні зміни до списків громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южненської міської ради.  

Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення