Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

20/02/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 14.02.2024 № 1450 «Про віднесення до IV групи за оплатою праці керівних працівників Сичавського будинку культури Южненської міської ради Одеського району Одеської області»

Розглянувши клопотання директора Сичавського будинку культури Южненської міської ради Одеського району Одеської області, на підставі Додатку 9 до наказу Міністерства культури і туризму України від 18.10.2005 року №745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки», наказу управління культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини облдержадміністрації від 01 лютого 2019 року «Про внесення змін до наказу управління культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини облдержадміністрації від 22 серпня 2018 рок № 214 «Про затвердження показників для віднесення до груп за оплатою праці керівних працівників клубних закладів, центрів культури та дозвілля Одеської області», враховуючи рівень культурно-мистецької діяльності Сичавського будинку культури Южненської міської ради Одеського району Одеської області, керуючись ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Віднести до IV групи за оплатою праці керівних працівників Сичавського будинку культури Южненської міської ради Одеського району Одеської області на 2024 рік.
2. Фінансовому управлінню Южненської міської ради проводити фінансування управління культури, спорту та молодіжної політики заробітної плати керівних працівників Сичавського будинку культури Южненської міської ради Одеського району Одеської області згідно з IV групою за оплатою праці на 2024 рік в межах затвердженого фонду.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника управління освіти Олену БАРАНЕЦЬКУ.

Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення