Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

20/02/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 14.02.2024 № 1435 «Про затвердження переліку підприємств, об’єктів та видів безоплатних суспільно корисних робіт для осіб, яких судом засуджено до покарання у виді громадських робіт або накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області»

З метою затвердження видів безоплатних суспільно корисних робіт для засуджених, яких судом засуджено до кримінального покарання у вигляді громадських робіт, або для осіб, на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді громадських (суспільно корисних) робіт, відповідно до листів Одеського районного відділу №3 філії Державної установи «ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ» в Одеській області від 08.01.2024року № 46/28/15-24 та від 08.01.2024 року № 47/28/15-24, відповідно до частини 1 та частини 5 статті 36 Кримінально - виконавчого кодексу України, статей 30-1, 321-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення,  керуючись підпунктом 17 пункту "б" частини першої статті 34, підпунктом 2 пункту "а" частини першої статті 38, статею 40, частиною шостою статті 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити перелік підприємств та об’єктів розташованих на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області для осіб, яких засуджено до  покарання у виді громадських робіт або судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області  (додаток 1).

2.Затвердити перелік видів безоплатних суспільно корисних робіт для осіб, яких засуджено до  покарання у виді громадських робіт або судом  накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області (додаток 2).

3. Директорам комунальних підприємств «ЕКОСЕРВІС», «РИТУАЛЬНІ ПОСЛУГИ », «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ» забезпечити умови виконання робіт, дотримання правил техніки безпеки для осіб, які відбувають покарання або притягнуті до адміністративного стягнення на громадських роботах.

4. Вважати таким що втратило чинність рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 25.01.2023 року № 894 «Про затвердження переліку об’єктів та видів безоплатних суспільно корисних робіт для  осіб, яких засуджено  до  покарання у виді громадських робіт або судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області».

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника  міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради. 

Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ


 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення