Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

01/02/2024

Рішення виконавчого комітету міської ради від 01.02.2024 № 1432 «Про заходи щодо недопущення техногенної катастрофи у сфері централізованого водовідведення на території Южненської міської територіальної громади»

Розглянувши листа № 173 від 25.01.2024 року від АТ «ОПЗ», враховуючи повну зупинку виробничої діяльності АТ «ОПЗ» під час дії воєнного стану в Україні, з метою запобігання погіршення екологічної ситуації на території Южненської міської територіальної громади та забезпечення безперебійної роботи очисних споруд, керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Комунальному підприємству «Водопостачання та каналізація» здійснювати оплату за послуги з централізованого водовідведення для суб’єктів господарювання у сфері централізованого водовідведення (очищення стічної води) Акціонерному товариству «Одеський припортовий завод» у 2024 році  у розмірі: 10,00 грн за 1 куб. м без податку на додану вартість (12,000 грн. за 1 куб. м з податком на додану вартість) з укладанням відповідного договору.

2. З метою приведення рівня відшкодування споживачами вартості послуг до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, комунальному підприємству «Водопостачання та каналізація» здійснити розрахунки та внести відповідні зміни та доповнення до рішення виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області від 18 лютого 2022 року  № 590 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення комунальному підприємству «Водопостачання та каналізація».

3. Для запобігання збитковості комунального підприємства «Водопостачання та каналізація» з надання послуг на централізоване водопостачання та водовідведення, Управлінню житлово-комунального господарства Южненської міської ради клопотати перед Южненською міською радою щодо передбачення дотації з місцевого бюджету на покриття різниці між діючими тарифами на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення встановленими комунальним підприємством «Водопостачання та каналізація».

4. Дане рішення оприлюднити в засобах масової інформації.

5. Дане рішення набуває чинності з першого числа місяця наступного за тим, у якому будуть внесені зміни до бюджету Южненської міської територіальної громади на 2024 рік, стосовно відшкодування різниці між тарифом на послуги з централізованого водовідведення Комунальному підприємству «Водопостачання та каналізація».

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради.

Южненський міський голова      Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення