Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15/07/2024

Проект рішення від 15.07.2024 «Про затвердження Цільової соціальної Програми «Молодь Южненської територіальної громади» на 2025-2027 роки»

          Заслухавши інформацію начальника управління культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради Одеського району Одеської області                                      Надії КОНОПАЦЬКОЇ про затвердження Цільової соціальної Програми «Молодь Южненської територіальної громади» на 2025-2027 роки, керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою удосконалення системи морального і матеріального заохочення у сфері молодіжної політики, стимулювання досягнення високих результатів, Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:

1.  Затвердити Цільову соціальну Програму «Молодь Южненської територіальної громади» на 2025-2027 роки (додається).
2. Фінансовому управлінню Южненської міської ради Одеського району Одеської області передбачити кошти на реалізацію заходів Програми при складанні проектів міських бюджетів на 2025-2027 роки в межах наявного фінансового ресурсу.
3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної  культури (Діденко О.С.) та на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Назаренко С.М.).


Проект рішення підготовлений
УКСМП ЮМР 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення