Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15/07/2024

Проект рішення від 15.07.2024 «Про погодження Цільової соціальної Програми «Молодь Южненської міської територіальної громади» на 2025-2027 роки»

 Заслухавши інформацію начальника управління культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради Одеського району Одеської області                            Надії КОНОПАЦЬКОЇ про погодження Цільової соціальної Програми «Молодь Южненської міської територіальної громади» на 2025-2027 роки, керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою удосконалення системи морального і матеріального заохочення у молодіжної політики, стимулювання досягнення високих результатів, виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1.  Погодити Цільову соціальну Програму «Молодь Южненської міської територіальної громади» на 2025-2027 роки (додається) та винести на розгляд Южненської міської ради.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради — начальника управління освіти Олену БАРАНЕЦЬКУ.


Проект рішення підготовлений
УКСМП ЮМР 
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення