Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25/06/2024

Проект рішення від 25.06.2024 ««Про затвердження тарифів на послуги комунального підприємства «Екосервіс» з електромонтажних робіт по технічному обслуговуванню і поточному ремонту електрообладнання і мереж зовнішнього освітлення для населення ,бюджетних установ, комунальних підприємств, «ОСББ» та інших підприємств м. Южного без урахування вартості електроенергії, електроматеріалів, механізмів, ПММ та ПДВ на 2024 рік»»

  На  підставі калькуляцій наданих комунальним  підприємством «Екосервіс»                 враховуючи норми часу (виробітку) на роботу з поточного ремонту та обслуговування об’єктів зовнішнього освітлення ГКН 02.08.008-2002, затвердженні  Наказом Держбуду України від 07.05.2002р. № 82, керуючись п/п 2 п. «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет  Южненської міської ради

В И Р І Ш И В:
 
1.Затвердити тарифи на послуги комунального  підприємства «Екосервіс» з                     електромонтажних робіт по технічному обслуговуванню і поточному ремонту                          електрообладнання і мереж зовнішнього освітлення для населення, бюджетних установ та закладів, комунальних та інших підприємств м.Южного, без урахування вартості              електроенергії, електроматеріалів, механізмів, ПММ та ПДВ, згідно з додатком №1.
2. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету                               Южненської міської ради від 20.09.2022 року № 770 «Про затвердження  тарифів на                послуги комунального підприємства «Екосервіс» з електромонтажних робіт по                      технічному обслуговуванню і поточному ремонту електрообладнання і мереж                        зовнішнього освітлення для бюджетних, комунальних підприємств, «ОСББ» та інших підприємств  м. Южного без урахування вартості електроенергії,   електроматеріалів,                   механізмів, ПММ та ПДВ на 2022 рік».
3. Дане рішення набуває чинності з моменту опублікування в засобах масової                інформації.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради Андрія ШЕСТОВА.

Проєкт рішення
підготовлений  КП «Екосервіс»
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення