Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24/06/2024

Проект рішення від 24.06.2024 «Про внесення змін до статуту Комунального некомерційного підприємства «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» та затвердження його в новій редакції»

З метою приведення Статуту Комунального некомерційного підприємства «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» у відповідність до вимог чинного законодавства України, відповідно до п.2 ст.4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», вимог статей 57, 78 Господарського кодексу України, статті 88 Цивільного кодексу України, Закону України  «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада Одеського району Одеської області 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до статуту Комунального некомерційного підприємства «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП», а саме:
1.1. Пункт 2.3. Статуту доповнити наступними видами діяльності Підприємства:
« 2.3.18. Рекламна діяльність;
2.3.19. Діяльність із прибирання;
2.3.20. Надання ландшафтних послуг.»
1.2. Пункт 3.6 Статуту викласти в наступній редакції :
«3.6. Майно, закріплене за Підприємством може передаватися в оренду юридичним особам та фізичним особам відповідно до умов чинного законодавства України:
Підприємство, як Балансоутримувач майна, може виступати Орендодавцем щодо нерухомого майна, загальна площа якого не перевищує 400 квадратних метрів, а також іншого окремого індивідуально визначеного майна.
Інше майно, щодо якого Балансоутримувач не може виступати Орендодавцем, передається в оренду виключно за рішенням Южненської міської ради.»
1.3. Пункт 4.8. Статуту викласти в новій редакції:
«4.8. Підприємство за узгодженням з органом управління визначає власну структуру та встановлює штатний розклад.»
1.4. Пункт 4.10.9. Статуту викласти в новій редакції:
 «4.10.9.     За погодженням з органом управління затверджує штатний розпис, визначає конкретні розміри посадових окладів, тарифних ставок і відрядних розцінок, премій працівникам відповідно до колективного договору. 
За погодженням з органом управління підприємство може вносити зміни до  штатного  розпису в межах загальної чисельності та відповідної категорії посад.»
2. Затвердити Статут Комунального некомерційного підприємства «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» в новій редакції, додаток 1.
3. Директору Комунального некомерційного підприємства «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» (Олександру АНУФРІЄВУ) подати Статут КНП «СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «ОЛІМП» в новій редакції для проведення державної реєстрації в установленому законом порядку.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, будівництва та транспорту (голова Розмеріца В.А.).

Проект рішення підготовлений
КНП «Спортивно-оздоровчий комплекс «Олімп» 
                                                                


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення