Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/06/2024

Проект рішення від 21.06.2024 «Про затвердження Порядку здійснення контролю за наданням соціальних послуг фізичними особами, які надають соціальні послуги з догляду на території Южненської міської територіальної громади»


Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.09.2020 року №859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі», постанови Кабінету Міністрів України від 06.10.2021 року №1040 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності на професійній основі», на підставі ст. 40  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради Одеського району Одеської області


ВИРІШИВ:
1.    Затвердити Порядок здійснення контролю за наданням соціальних послуг фізичними особами, які надають соціальні послуги з догляду на території Южненської міської територіальної громади (додаток 1).

2.    Затвердити Акт здійсненого контролю за наданням соціальних послуг фізичними особами, які надають соціальні послуги з  догляду (додаток 2).

3. Контроль за виконанням даного покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління освіти Южненської міської ради Олену БАРАНЕЦЬКУ.

Проєкт рішення підготовлений
УСП (Наталя МОНАСТИРСЬКА)


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення