Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

20/06/2024

Проект рішення від 20.06.2024 «Про надання дозволу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НЕРУХОМІСТЬ ТА РОЗВИТОК» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду»

Розглянувши лист директора ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НЕРУХОМІСТЬ ТА РОЗВИТОК» Дмитра СМАГАЛІЙ від 09.05.2024 року № 09 про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва, обслуговування та експлуатації об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури, керуючись ст. ст. 12, 93, 124, ч. 2, 134, 186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України “Про землеустрій” та ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Южненська  міська  рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НЕРУХОМІСТЬ ТА РОЗВИТОК» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років, для будівництва, обслуговування та експлуатації об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури, цільове призначення за КВЦПЗ –12.04 Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства, орієнтовною площею 1,8200 га, яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, Южненська територіальна громада,              смт Нові Білярі.
2. У 6 місячний строк розробити та погодити відповідно до законодавства проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та подати до Южненської міської ради Одеського району Одеської області для розгляду та затвердження в установленому законом порядку.
У разі не виконання п.2 дане рішення втрачає чинність.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Інна ПОЛЯКОВА).


Проєкт рішення підготовлено 
ФКМ ЮМР 
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення