Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/06/2024

Проект рішення від 19.06.2024 «Про надання дозволу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ” на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду»

Розглянувши лист фахівця з оренди ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ”  Сергія Кисельова від 15.05.2024 року № 178/06-13 про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій, керуючись ст. ст. 12, 93, 124, ч. 2 ст. 134, 186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України “Про землеустрій” та ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ  “ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ” на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років, цільове призначення за КВЦПЗ – землі зв’язку, 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій, орієнтовною площею 0,0100 га, яка розташована за адресою: Одеська область, Одеський район, Южненська територіальна громада, на території  с. Кошари.
2. Розроблений та погоджений відповідно до законодавства проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду у 6 (шести) місячний строк подати до Южненської міської ради Одеського району Одеської області для розгляду та затвердження в установленому законом порядку.
У разі не виконання п. 2 дане рішення втрачає чинність.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Інна ПОЛЯКОВА).


Проєкт рішення підготовлено 
ФКМ ЮМР 
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення