Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/06/2024

Проект рішення від 19.06.2024 «Про включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07)»

З метою забезпечення ефективного використання земель, залучення додаткових коштів у місцевий бюджет Южненської міської територіальної громади для реалізації програм соціально-економічного розвитку, керуючись ст. ст. 12, 127, 128, 135-139  Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Включити до переліку земельних ділянок для продажу у власність на  конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) окремими лотами  земельну ділянку, площею 1,0645 га, категорія земель – землі житлової та громадської забудови; цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована: Одеська область, Одеський район, Южненська міська територіальна громада, місто Южне, вздовж проспекту Григорівського десанту мікрорайону1.6, кадастровий номер: 5111700000:02:006:0256.
                          2. Продати у власність земельну ділянку площею 1,0645 га, категорія земель – землі житлової та громадської забудови; цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07), що розташована: Одеська область, Одеський район, місто Южне, вздовж проспекту Григорівського десанту мікрорайону1.6, кадастровий номер: 5111700000:02:006:0256 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
                             3. Встановити стартову ціну продажу земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону), зазначеної в п. 3 даного рішення в розмірі 2 996 035 грн. 25 коп. (два мільйони дев'ятсот дев'яносто шість  тисяч тридцять п'ять грн.25 коп) без ПДВ  .
        4. Торги провести в порядку визначеному ст.135-139 Земельного Кодексу України.
            5. Опублікувати в торговій системі через особистий кабінет, створений через оператора електронного майданчика e-somgiz.com, підключеного до електронної торгової системи,  на виконання умов Договору з ПП «Фірма «СОМГІЗ» про організацію та проведення земельних торгів, оголошення про проведення земельних торгів та документи і матеріали на Лот (документацію), що підтверджують виконання вимог, визначених частиною першою статті 136 ЗКУ.
      

        6. Дату проведення земельних торгів у формі електронного аукціону визначити у межах термінів, визначених ч. 6 ст. 137 Земельного кодексу України.
                        7. Зобов’язати Переможця земельних торгів у формі електронного аукціону:
•    на виконання  ч. 24 ст. 137 ЗКУ відшкодувати витрати, здійсненні на підготовку Лоту до проведення земельних торгів згідно виставлених рахунків.
                8. Уповноважити Южненського міського голову В.М.Новацького або іншу уповноважену ним особу від імені Організатора підписати протокол про результати торгів, договір купівлі-продажу земельної ділянки, яка виставляється на земельні торги та інші документи з питань проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
           9. Затвердити проект договору купівлі продажу земельної ділянки, згідно з додатком  № 1.
 10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Інна Полякова).


Проєкт рішення підготовлено
ФКМ ЮМР 
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення