Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/05/2024

Проект рішення від 21.05.2024 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Єфіменкові Євгенові Олександровичу»

Розглянувши клопотання представника за довіреністю громадянина Єфіменка Євгена Олександровича від 22.04.2024 року №766/08-01 про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва, керуючись  ст. ст. 12, 116, 118, 121, 123 Земельного кодексу  України, ст. 50 Закону України “Про землеустрій” та ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

 1. Надати дозвіл громадянину Єфіменкові Євгенові Олександровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, орієнтовною площею 0,0600 га, для ведення садівництва,  що розташована за адресою: Южненська міська територіальна громада Одеського району Одеської області, СМ «Тилигул-Кошари»,              СТ «Дельта», вул. 7 Степова,  ділянка № 744.
 2. Розроблений та погоджений відповідно до законодавства проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність подати до Южненської міської ради Одеського району Одеської області для розгляду та затвердження  у встановленому законом порядку.
 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Інна ПОЛЯКОВА).


Проєкт рішення підготовлено 
ФКМ ЮМР


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення