Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/05/2024

Проект рішення від 21.05.2024 «Про укладання договору оренди землі на новий термін з ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ МАЛЕ ПІДПРИЄМСТВО “САН” у формі товариства з обмеженою відповідальністю»

Розглянувши лист директора Товариства з обмеженою відповідальністю мале підприємство “САН” у формі товариства з обмеженою відповідальністю Олександра Скомороха від 08.05.2024 року № 03, керуючись ст. 12, 93 Земельного кодексу України, ст. 30, 33 Закону України “Про оренду землі” та ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:
 
    1. Укласти договір оренди землі на новий термін з ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ МАЛЕ ПІДПРИЄМСТВО “САН” у формі товариства з обмеженою відповідальністю, кадастровий номер 5111700000:02:006:0088, площею 0,4000 га, КВЦПЗД 03.07 - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована за адресою: Одеська область Одеський район Южненська міська територіальна громада, м. Южне, ІІ мікрорайон терміном на 5 (п’ять) років.
    2. Встановити орендну плату у розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням коефіцієнту індексації нормативної грошової оцінки земель.
    3. Товариству з обмеженою відповідальністю МАЛОМУ ПІДПРИЄМСТВУ “САН” у формі товариства з обмеженою відповідальністю у місячний термін укласти договір оренди землі та зареєструвати у встановленому законом порядку.
     4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Інна ПОЛЯКОВА).
 


Проєкт рішення підготовлено
ФКМ ЮМР 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення