Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17/05/2024

Проект рішення від 17.05.2024 «Про затвердження складу Громадської ради при Южненській міській раді Одеського району Одеської області»

На виконання пунктів 8, 16 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 "Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики", протоколу установчих зборів з формування Громадської ради при Южненській міській раді від 14 травня 2024 року, керуючись п. 6 ст. 10 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада 
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити склад Громадської ради при Южненській міській раді Одеського району Одеської області (додається).
2. Відділу інформаційних технологій та оперативного реагування управління  правового забезпечення та взаємодії з державними органами Южненської міської ради Одеського району Одеської області протягом трьох робочих днів з дати затвердження оприлюднити це рішення на офіційному сайті Южненської міської територіальної громади в розділі Громадська участь – Громадська рада.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ (голова Юрченко І.В.)


Проєкт рішення підготовлено відділом з 
питань внутрішньої політики та зв’язків 
з громадськістю (В.Клімова)


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення