Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/05/2024

Проект рішення від 13.05.2024 ««Про встановлення тарифів (цін) на платні послуги, що надаються КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»»

На виконання Розпорядження Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 06.09.2013р. № 70 «Про встановлення вимог Комунальному підприємству теплових мереж «Южтеплокомуненерго» щодо впровадження інших, крім ліцензованих, видів діяльності, відповідно до розрахунків КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»,  керуючись п/п 2, п. «а», ст. 28 Закону України від 21.05.1997р. № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком Южненської   міської ради

В И Р І Ш И В :

1.    Встановити тариф за годину роботи робітників КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»  для розрахунку платних послуг (додаток 1).
2.    Плату за платні послуги, що надаються КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» розраховувати на рівні фактичних витрат та із застосуванням граничного рівня (додаток 2) та відповідних тарифів за годину роботи працівників (додаток 1).
3.    Вважати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 18.04.2016р. № 102 «Про встановлення тарифів на платні послуги для населення м. Южного, які надаються КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» та від 18.04.2016р. № 103 «Про встановлення тарифів на платні послуги для бюджетних установ, комунальних підприємств та інших (крім населення) споживачів міста Южного, які надаються КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»
4.    Дане рішення набирає чинності з 01.06.2024 року.
5.    Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з   питань діяльності виконавчих органів ради - начальника УЖКГ Южненської міської  ради Андрія ШЕСТОВА


Проект рішення
підготовлений  КП ТМ «ЮТКЕ»

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення