Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02/05/2024

Проект рішення від 02.05.2024 «Про включення до Переліку другого типу об’єкту комунального майна нежитлового приміщення та надання згоди Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області на укладання договору оренди з Головним управлінням національної поліції в Одеській області, без проведення аукціону»

Розглянувши лист заступника начальника Головного управління національної поліції в Одеській області Олександра МІРОШНИЧЕНКА №25/349 від 28.03.2024 року щодо наміру оренди комунального нерухомого майна, керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна» від 3 жовтня 2019 року № 157-IX, Постановою Кабінету Міністрів України від 3 червня 2020р. №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна»», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада Одеського району Одеської області

ВИРІШИЛА  :     

1. Включити до Переліку другого типу об’єкт комунального майна нежитлового приміщення та надати згоду Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області на укладання договору оренди з Головним управлінням національної поліції в Одеській області, без проведення аукціону наступний об’єкт:
- вбудовано-прибудоване приміщення міського музею (згідно з технічним паспортом), загальною площею користування 125,0 кв.м., що розташовані за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, вул. Шевченка Т.Г. (проспект Леніна) будинок 1/6;
2. Надати згоду Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області на укладання договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, без проведення аукціону.
3. Встановити орендну плату за оренду нерухомого майна комунальної власності у розмірі 1 гривня на рік (без ПДВ).
4.Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області:
- внести до Переліку другого типу інформацію про зазначені у п.1 цього рішення об’єкти та повідомити заявника;
- оприлюднити в електронній торговій системі рішення про передачу майна в оренду без проведення аукціону;
- провести процедуру укладання договору оренди без проведення аукціону з Головним управлінням національної поліції в Одеській області згідно чинного законодавства. 
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, будівництва та транспорту (Розмеріца В.А.)


Проєкт рішення підготовлено ФКМ ЮМР


Прикріплені файли: