Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

26/04/2024

Проект рішення від 26.04.2024 «Про проведення конкурсу щодо визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області»

   Відповідно до Протоколу № 1 від 23.04.2024 року, щодо розгляду заявок на участь у  конкурсі щодо визначення суб’єктів   господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області, який оголошено Рішенням Южненської міської ради «Про проведення конкурсу щодо визначення суб’єктів  господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області» від 12.03.2024 року № 1499 та з метою забезпечення якісного та своєчасного збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області, керуючись Постановами Кабінету Міністрів України від 08.08.2023 року № 835 «Про  затвердження послуг з управління побутовими відходами та типових договорів про надання послуг з управління побутовими відходами», від 25.08.2023 року № 918 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів», відповідно до Законів України «Про житлово-комунальні послуги», «Про управління відходами», «Про благоустрій населених пунктів», статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Визнати таким, що не відбувся,  конкурс  з   визначення   суб’єктів   господарювання  на  здійснення операцій  із  збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області.
  2.  Провести   новий   конкурс  з  визначення суб’єктів   господарювання  на  здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області.
  3. Затвердити умови визначення суб’єктів  господарювання на  здійснення   операцій   із  збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області (додаток 1).
  4. Затвердити конкурсну документацію для учасників конкурсу з  визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області (додаток 2).
  5. Затвердити    положення    про    конкурсну    комісію   щодо    визначення   суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області  (додаток 3)
  6. Затвердити склад конкурсної комісію щодо визначення суб’єктів господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари  Одеського району Одеської області (додаток 4).
  7. Опублікувати   оголошення   про   проведення   конкурсу   на   офіційному  веб-сайті Южненської міської територіальної громади (додаток 5).
  8. Доручити    конкурсній    комісії    провести    конкурс    на     визначення     суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області 
  9. Рішення конкурсної  комісії  щодо  результатів  проведення  конкурсу  з  визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області подати на розгляд виконавчого комітету Южненської міської ради.
  10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника  міського  голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради Андрія ШЕСТОВА.

Проєкт рішення підготовлено
УАМ ЮМР   

 


Прикріплені файли: