Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23/04/2024

Проект рішення від 23.04.2024 «Про надання згоди управлінню капітального будівництва Южненської міської ради Одеського району Одеської області на передачу балансоутримувачу Комунальному підприємству «Екосервіс» вартості проведених поліпшень основних засобів (робіт з реконструкції)»

   У зв’язку з проведенням управлінням капітального будівництва Южненської міської ради Одеського району Одеської області робіт з реконструкції основних засобів територіальної громади м. Южного, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування  в Україні”,  Южненська міська рада Одеського району Одеської області

В И Р І Ш И Л А:

1.  Надати згоду на передачу управлінню капітального будівництва Южненської міської ради Одеського району Одеської області балансоутримувачу Комунальному підприємству «Екосервіс» вартості проведених поліпшень основних засобів (робіт з реконструкції) згідно з Додатком.

2. Управлінню капітального будівництва Южненської міської ради  Одеського району Одеської області зняти з балансу, вартість поліпшень основних засобів (робіт з реконструкції), з подальшою передачею балансоутримувачу Комунальному підприємству «Екосервіс» згідно з вимогами чинного законодавства.

      3. Балансоутримувачу Комунальному підприємству «Екосервіс» збільшити статутний фонд на вартість проведених поліпшень основних засобів (робіт з реконструкції), у відповідності з вимогами чинного законодавства України.

      4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію  з питань управління комунальною власністю, житлово-комунальним господарством, будівництва та транспорту (голова В.А. Розмеріца).

Проєкт рішення підготовлений
УКБ  ЮМР
(Павленко О.А.)   


Прикріплені файли: