Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15/04/2024

Проект рішення від 15.04.2024 «Про встановлення розміру плати за харчування в дитячих закладах відпочинку у складі закладів загальної середньої освіти Южненської міської територіальної громади»

На виконання п.3, ст. 56 Закону України «Про освіту» , п.3, ст. 21 Закону України «Про повну загальну середню освіту», ст. 5 Закону України «Про охорону дитинства», керуючись Постановами Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»(зі змінами) та від 02.02.2011 р. № 116 «Про затвердження порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість» (зі змінами) з метою організації якісного повноцінного харчування вихованців дитячих закладів відпочинку у складі закладів загальної середньої освіти Южненської міської територіальної громади, керуючись п.п.2), п.б) ст.28 та п.п.6), п.а) ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ :

1. Встановити вартість трьохразового харчування в день одного вихованця дитячих закладів відпочинку у складі закладів загальної середньої освіти з денним перебуванням (далі ДЗВ): «Хвиля» у складі Ліцею №1, «Веселка» у складі   опорного закладу «Ліцей №2», «Крепиш» у складі АШГ, «Козачата» у складі Ліцею імені В’ячеслава Чорновола - 195,56 грн. (додається).
2. Управлінню освіти Южненської міської ради (Баранецька О.Г.) забезпечити організацію харчування вихованців ДЗВ у межах бюджетного призначення відповідно до встановленого розміру плати.
 3. Фінансовому управлінню Южненської міської ради (Прохорова А.О.) проводити фінансування управління освіти Южненської міської ради згідно з кошторисними призначеннями.
 4. Дане рішення набуває чинності з 01.05.2024 року.
 5. Рішення виконавчого комітету Южненської міської ради  від 25.03.2021 р. № 96 «Про встановлення розміру плати за харчування у дитячих закладах відпочинку у складі  закладів освіти Южненської територіальної громади» втрачає чинність з 01.05.2024 року.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Южненського міського голову Новацького В.М. 

Проєкт рішення підготовлений
управлінням освіти ЮМР
(Баранецька О.Г.)

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення