Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06/05/2024

Проект рішення від 06.05.2024 «Про надання дозволу КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ “СИЧАВСЬКА ГІМНАЗІЯ” ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування»

Розглянувши лист заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради-начальника управління освіти ЮМР Олени Баранецької від 13.03.2024 року                     № 228/15-12, керуючись ст. ст.12, 79-1, 92,122, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про державний земельний кадастр», ст. 50 Закону України «Про землеустрій» ст. ст. 26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1.Надати дозвіл КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ “СИЧАВСЬКА ГІМНАЗІЯ” ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, орієнтовною площею 1,9200 га (КВЦПЗД 03.02 — для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти) за адресою: с.Сичавка, вул. Цвєтаєва, 1Д, Одеського району, Одеської області,  із земель територіальної громади м. Южного Одеської області.
2.Директору КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ “СИЧАВСЬКА ГІМНАЗІЯ” ЮЖНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ звернутись до юридичної особи, що володіє необхідним технологічним забезпеченням та у складі якої працює не менше 2-х сертифікованих інженерів- землевпорядників або до фізичної особи - підприємця, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням та є сертифікованим інженером-землевпорядником та є відповідальними за якість робіт із землеустрою, для розробки документації із землеустрою.
3.Розроблений та погоджений відповідно до законодавства проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру подати до Южненської міської ради для розгляду та затвердження у встановленому порядку.
      4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань адміністративно-територіального устрою, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища, цивільної оборони (Інна Полякова).

Проект рішення підготовлено 
ФКМ ЮМР 

 


Прикріплені файли: